Pension Villa Tanah-Lot Zandvoort

Pension Villa Tanahlot is gelegen aan de mooiste zijde van Zandvoort. Zuid, geen hoogbouw in de nabije omgeving. Aan de achterzijde de duinen, eind van de straat het prachtige strand en het gezellige centrum is 3 minuten lopen.

Ontbijt op Bed, U bent uit!

U krijgt bij ons uw ontbijt op de kamer geserveerd. Dit ontbijt is overigens voor echte zeebonken! Een zeer uitgebreid ontbijt dus. Kosten per persoon euro 7,50.

Omgeving
Aan het eind van de straat begint het wandelpad door de zuidduinen naar Noordwijk, hier kunt u ook fietsen. Verder het strand waar u heerlijk kunt uitwaaien. Het strand strekt zich uit langs de hele Hollandse kust, voldoende ruimte voor een heerlijke wandeling

pension tanah lot zandvoort

Routebeschrijving
Via Haarlem, Heemstede, Aerdenhout en Bentveld. U rijdt over de N201 Zandvoort aan zee binnen. Vlak voor het centrum vindt u aan uw rechter zijde de katholieke kerk. Tegenover deze kerk links af is de Brederodestraat. Na 350 meter op nummer 49 vindt u Villa Tanahlot aan uw linker zijde.

Via Haarlem, Overveen en Bloemendaal rijdt u het beste door richting Politiebureau. Tegenover dit bureau is een kleine straat Paradijsweg, deze straat inrijden tot u aan de linkerzijde de Brederodestraat aantreft. Links af aan de rechter zijde vindt u op nummer 49 Villa Tanahlot.

Huisdieren zijn welkom, wel bij reservering aangeven.

Roken mag wel in de tuin, op de kamers liever niet.
Wij vragen onze gasten pas om 15.00 te willen inchecken. De kamer hoeft u pas om 11.00 uur te verlaten, uw laatste dag heeft u ook nog vakantie!

Tanahlot is een Tempel op Bali (Indonesië)

De Tempel van de ondergaande zon, die alleen bereikbaar is bij EB. Ook in Zandvoort hebben we getijden en de zon kunt u in de noord zee zien ondergaan. Romantisch en rustgevend.
Kom even binnen kijkenBETAAL LATER - geen vooruitbetaling nodigGeen reserveringskosten of creditcardtoeslagen!

U kunt op ons rekenen - uw boeking is veilig.

U kunt later nog annuleren, dus verzeker uzelf vandaag nog van deze geweldige prijs


                                  

Voor een huurfiets, gaat u naar

Behind The Beach Bike Rental

beach mist

Volg ons op Facebook